Igen én is néztem ki ez a csávó, igazi megszállott woke-bozótharcos kretén.
Azért persze én is csak poénból tolom be ezeket a cikkeket meg filmeket. Idióták mindenhol vannak, itthon is, baromságokat hangosan kajabáló hazai cikkeket is lehetne lobogtatni bőven. Szerzőket nem is említek, mert politika lesz belőle.
Azt is sokszor el szoktam mondani a félreértések elkerülése végett, kvázi disclaimer-ként, hogy nem politikai okokból vagyok a woke-BLM ellensége, mivel a jellemzően anti woke-os politikai irányzatokat is rühellem. Egyszerűen az egészet egy durva szellemi elnyomásnak tartom, mesterségesen generált és iszonyatosan túltolt irányzatnak, ami ráadásul a sokkal fontosabb globális problémák elől viszi el a szellemi energiákat - ez is a feladata, álprobléma, terelés, szemfényvesztés.
Egyre növekvő gazdasági egyenlőtlenségek, a világ vagyona 63%-ának a leggazdagabb 1% kezében összpontosulása, dőzsölő nyugat vs. nyomorgó globális dél, a környezetszennyezés akut és sürgető kérdései, stb stb. Ezekkel kéne foglalkoznia a hollywood-i tudatiparnak, nem azzal hogy vannak-e vagy nincsenek négerek a Shogun c. filmben. És igen, a néger is egy teljesen valid magyar szó, a latin nigreos-ból (=fekete) ered, mindenféle negatív konnotáció nélkül. Tehát ezt nekünk magyarul ÉR mondani, a PC fanoknak sajnos itt csend legyen.