Ja, mindenki nagyon menőnek érzi magát csak cabin bag-gel, de lúzer ám a kis f.tyikédPetya357 írta: ↑2024.04.13. 21:30 Köszi, érdekes videó!
Kés nélkül én sem szeretek repülni. A feladott poggyász mindig működik, de az a baj, hogy egy időben annyit utaztam, hogy már 10+ éve megtanultam - üzleti úton csak a lúzerek utaznak feladott poggyásszal. Megtanultam nagyon átgondolni mit viszek. Egyik főnököm - egy igen elegáns francia hölgy, mindig tip topp nézett ki - meg tudta oldani az 5 napos USA üzleti utat készpoggyásszal - kiskosztüm, cserecipő, nyilván minden napra friss fehérnemű blúz stb , kozmetikumok kis kiszerelésben limiten belül- azt mondtam b.szki ha Ő meg tudta oldani akkor nekem is menni fog - most mindig mindenhová csak kézipoggyasszal utazol, félórákat lehet spórolni ha nem várod a bőröndöt. Cserébe kiesett a zsebkés…
Na ezt a tabut kezdtem el feszegetni a pici négy centis kulcstartó Viktorinoxxal. Eddig kopp-kopp működik - és fényévekkel jobb mint a semmilyen kés.
Egyrészt fizesse csak a cég a feladott poggyászomat, nem szeretek sehol cigányéletet, legyen pár cuccomból tarcsi is, mert szakadt már szét pl. cipőm olyan helyen, ahol esélytelen lenne venni, plusz szeretek ajándékokat is hozni/vinni. Nyilván benne van a kés is. Idén tuti nem vártam sehol fél órát a bőröndre.