Basszus olyan volt olvasni és nézni a videót, mint egy pörgős, plot twistekben gazdag krimit! 2x is megnéztem, fél kiló popkorn fogyott közben - mindezt úgy, hogy tudom a végétHCZoli írta: ↑2024.06.10. 18:16 Világbéke ingyensör!
Itt a vidóm:
https://youtu.be/Q0XT_TOt6nw
A videon (link lejebb) abban a sorrendben vannak a pályák, ahogy én lőttem. Az első pályán a szembe nap szokásosan megviccelt, de nem volt miss és az idő is elfogadható volt. A másodikon a mozgó platform miatt visszafogott tempóval lőttem, 1 hibával.
A következő az hibátlan lett jó tempóval, a STD pályánál egy töltési hiba miatt maradt bent idő, de nem lőttem hibát itt sem.
A nagy rivális idejei már fent voltak, Ő korábban meglőtte így tudtam nagyjából, hogy kb. hogy állunk, volt némi előnyöm, így egy kicsit visszafogtam a tempóból és a pontosságot helyeztem előtérbe, presze ilyenkor csúszik be egy Np Shoot, hiába csak a szélét kormoltam össze, az értékelő vonalat elérte... de még így is volt tartalékom időben.
Az utolsó pályánál már több mint 40mp előnynél jártam, nem akartam kapkodni.. persze itt jön egy töltési hiba ami kizökkentett, utána a mozgó nagyon gyorsan el akart bújni, sikerült megint egy NS-t lőni és a megtartó tárcserét sem sikerült jól időzíteni, persze a megérkezés az utolsó alacson pozícióba is túl lendületes volt, le kellett támaszkodnom nehogy eldőljek, de vége, nem zártak ki, és csak 9 mp-t buktam az előnyből, itt már reménykedtem, hogy meglesz... amikor leülltünk és összeadtuk akkor láttuk, hogy több mint 30mp előny megmaradt, s miután az egyik pályát ki kellett venni ez az előny minimálisan csökkent csak, akkor már tudtuk, hogy nagy baj nem lehet.
Köszi h megosztod a stratégiákat is. Azért ezen a szinten látszik, hogy nem elég “csak” jól lőni, sokat kell fejjel dolgozni.
A fekvő pozíció billenes szep mentes volt, az is egy DQ csapda de nem sétáltál bele
Abba a mozgó előtti nagyiba a revolveres Európa bajnok is belelőtt, és nagyon sokan mások is - vagy miss vagy no shoot volt a vége.
Az ominózus, számomra rossz emlékű pályát elsőre hiányoltam - de utána rájöttem hogy mivel kivettek a versenyből, tényleg nem tartozik a videóhoz sem.
Ördögnek igenis nincs igaza, tuti 1911 volt és nem fotosop - 200 lövésből 2 akadály a legjobb bizonyíték - mert Glockkal nem sűrűn szoktak ilyesmik történni hiába, a kategória sajátossága bocs nem tudtam kihagyni