Akiket én ismerek, azok versenyre járó népek. A versenyre, asaját tudasukra költő emberek, pedig rendszerint a szakmai tudasukra is igényesek.RatRace írta: ↑2024.10.11. 12:14 Hát, ezek szerint, akik tavaly előtt előállítottak, akkor nem voltak toppon...
Sem a pirotechnikai kategóriákkal, sem a könnygáz, és paprikaspré különbséggel, sem a fegyverkereskedelmi igazolványokkal, sem pedig az önvédelmi gáz riasztók birtoklásával nem voltak tisztában.
Nagyképűen viselkedtek / Elnézést, hogy jutok majd vissza az autómhoz? - Gyalog, taxival, busszal.
Azt megkérdezhetem, hol álíttatták le az autóm, mert nem vagyok idevalósi? - Nem, keresse meg /
Két és fél óra előállítás lett a vége, és utánna vissza kellett vinniük, minden cuccommal együtt, mert teljesen rendben volt minden.
Annyit ,nem mondtak, hogy bocsi.
Szóval, van ilyen is....
Nálad nem az ő tudásukkal volt a baj mert nincsen olyan ember aki minden tud főleg ilyen relatíve marginalis területen, mint a piro.
A problema ott volt, hogy az intézkedésnél ott kellett volna lennie az igrend v. más ezzel foglalkozó területről egy olyan rendőrnek aki ezt a részt vágta volna.
A nemtudás, főleg ha ki is derül, pedig gyakran arroganciát is hoz elő.
Ezt a fenti módon meg lehet volna előzni.
Tehát keményen vezetési hiba is volt.