+1
Dinamikusba is kizárólag bel írogat azóta, valószínűleg saját magának.
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
+1
Ez mondjuk nem rossz ötlet, úgyis gondolkozom én is, hogy belevágok az újratöltős témába.Kajler írta: ↑2018.06.15. 23:56 Sziasztok!
Na sikerült megalapoznotok a jókedvem így hétvégére, hogy rátok találtam! Viszont hiányolom a "Házilagos lőszerszerelés, lőszer újratöltés" topicot. Tudom az sem volt a pörgős fajta, mivel kicsi a célközönség, de ennyire örülnék: ha lenne ezután is.
Illetve gyorsan végigolvastam ezt a pár száz hozzászólást, és nem értem hogyhogy nem vetődött még fel hogy lehet-e újra Csajok és fegyverek topic?!? most már nem rombolja a bevételeket...
üdv.: Kajler
Felhasználói vezérlőpult-Fórum beállítások-Értesítési beállítások módosítása
Köszi!Gaston Glock írta: ↑2018.06.16. 16:48 Felhasználói vezérlőpult-Fórum beállítások-Értesítési beállítások módosítása
És ott beállítod, hogy miről szeretnél email-t kapni és miről nem. Csak nekem most valami miatt nem jön be az oldal, errorozik.... De gondolom előbb-utóbb meggyógyul.
Egyelőre nem tudom mi okozhatja a hibát.Gaston Glock írta: ↑2018.06.16. 16:48 Felhasználói vezérlőpult-Fórum beállítások-Értesítési beállítások módosítása
És ott beállítod, hogy miről szeretnél email-t kapni és miről nem. Csak nekem most valami miatt nem jön be az oldal, errorozik.... De gondolom előbb-utóbb meggyógyul.
Jah, fura.... Minden más működik, egyedül ez nem.
Én pl mindig elolvasom, nyilván lesz olyan téma, amihez hozzá is fogok szólni. Speciel szeretném, ha maradna.Gaston Glock írta: ↑2018.06.15. 23:02 +1
Dinamikusba is kizárólag bel írogat azóta, valószínűleg saját magának.
Letiltottam minden modot a Google Analytics kivételével.
Chuck Norris írta: ↑2018.06.17. 13:32 Letiltottam minden modot a Google Analytics kivételével.
És most működik is minden. Jo tipp volt ismét! Köszi!
Szerintem eddig talán ez a revolver lenne a legjobb eddig, de valahogy nem mutat teljesen jól jelen állapotában.Gaston Glock írta: ↑2018.06.11. 19:53 És mi lenne, ha az első helyett ez lenne:
Fegyverfórum banner-1k.gif
A második felirat helyett meg ez:
Fegyverfórum banner-2k.gif
MOD.: Így néz ki, ha mögé teszitek a kéket:
Minta-2.jpg
Mondjuk így se tökéletes, de ez csak a .gif miatt van, mert az sz.r. Ki kellett szednem belőle az árnyékokat. Így nem olyan szép és valóságos, de a .gif esetében muszáj volt mert az sz.rul jeleníti meg és ha mögé beteszed a kék sávot ócska lesz.
Szóval, személyes véleményem szerint az egész felső kék sávot kellene cserélni arra, amit először csináltam. És semmiképpen sem .gif formátumban. De nyilván ezt végképp nem lehet, ha már az előző verzióval se "harcoltok". Mindenesetre, ha úgy döntötök, hogy esetleg mégis foglalkoztok majd valamikor vele, akkor szóljatok, én szívesen megcsinálom az egész felső kék sávot, nektek "csak" be kell majd illesztenetek.
OK. Ha .gif helyett megy a .jpg akkor szólj és csinálom őket. Én úgy tudnám megcsinálni, hogy az egész felső sávról csinálnék egy printscreent, majd azt tenném alapnak és arra szerkeszteném rá először a revolvert, majd a feliratot mellé. Csak egyszer lenne fent a felirat.Judge Dredd írta: ↑2018.06.18. 12:16 Szerintem eddig talán ez a revolver lenne a legjobb eddig, de valahogy nem mutat teljesen jól jelen állapotában.
Thomaster terve sem rossz, de szerintem ne írjuk ki kétszer egymás mellé, hogy fegyverfórum-fegyverfórum, meg a szín ott is elüt.
Utánajárok majd a dolognak.Gaston Glock írta: ↑2018.06.18. 19:40 OK. Ha .gif helyett megy a .jpg akkor szólj és csinálom őket. Én úgy tudnám megcsinálni, hogy az egész felső sávról csinálnék egy printscreent, majd azt tenném alapnak és arra szerkeszteném rá először a revolvert, majd a feliratot mellé. Csak egyszer lenne fent a felirat.
Csak hát ez így nem tudom mennyire menne nektek. Az egész felső részt ki kéne cserélni és át kellene szerkeszteni a weboldalban és persze a .gif helyett a .jpg nem tudom megy-e? Sajnos .gif-ben sz.r lesz.
Gaston Glock írta: ↑2018.06.18. 19:40 OK. Ha .gif helyett megy a .jpg akkor szólj és csinálom őket. Én úgy tudnám megcsinálni, hogy az egész felső sávról csinálnék egy printscreent, majd azt tenném alapnak és arra szerkeszteném rá először a revolvert, majd a feliratot mellé. Csak egyszer lenne fent a felirat.
Csak hát ez így nem tudom mennyire menne nektek. Az egész felső részt ki kéne cserélni és át kellene szerkeszteni a weboldalban és persze a .gif helyett a .jpg nem tudom megy-e? Sajnos .gif-ben sz.r lesz.
Hát öööö.... De olyan képet hogyan szerkesszek ami dinamikus méretű????
Köszönjük szépen! Minden újratöltő, és érdeklődő nevében
Nagyon sukár lett ez a revolver, köszönjük!Judge Dredd írta: ↑2018.06.18. 12:16 Szerintem eddig talán ez a revolver lenne a legjobb eddig, de valahogy nem mutat teljesen jól jelen állapotában.
Thomaster terve sem rossz, de szerintem ne írjuk ki kétszer egymás mellé, hogy fegyverfórum-fegyverfórum, meg a szín ott is elüt.
Csak az évek meg a rutin.
ok---kimaradni--
Dobj egy linket kérlek amin régi Nethirlapos hozzászólásaid vannak. A Google nem talált meg az előző fórumon. De lehet hogy az én figyelmemet kerülte el valami.
Ő az egyik tokgyártó! Közismert júzer!Chuck Norris írta: ↑2018.06.22. 12:22 Dobj egy linket kérlek amin régi Nethirlapos hozzászólásaid vannak. A Google nem talált meg az előző fórumon. De lehet hogy az én figyelmemet kerülte el valami.
Hopp megtaláltam egy 2015-ös fegyvertokos hsz-et az archívban!
Ha ez valóban működne az baromi jó lenne.
Nem fogadja el a bejelentkezést.
Csak te offolsz, mivel az egészet te kezdted.... Meg persze magyarázod a bizonyítványodat. Gondolom nem adod fel.
Ha az egom kivanja lehetek veteran?Chuck Norris írta: ↑2018.06.24. 13:16 Ez a régi (12 évet élt) előző, Nethirlapos fegyverfórum tagjai számára fenntartott rang. Semmilyen privilégiummal nem jár, csak egy párszor pár pixeles csillag és egy megnevezés ami azt jelzi hogy a nicknév birtokosa eltöltött már pár évet az előző fegyverfórumon. De ettől még nem szükségszerűen hozzáértőbb.
Akarom mondani bimba, kis betuvel. Vagy tagja lehetek a tanacsnak, de nem leszek Mester? )
Ohh, köszi )
Telóról konkrétan a végéből látok valamennyit. Ez lehet kicsit bőbeszédű lett :pChuck Norris írta: ↑2018.06.25. 12:49 Megváltozott a Cookie-k beleegyező szövege. Aki új böngészőről nyitja meg az oldalt mostantól ezt fogja látni akkor is ha csak reg nélkül nézi a fórumot
Jó hosszú, "Figyelem! Az oldal fegyvereket tartalmaz!" kezdetű. Egyszer kell kattintani az Elfogadom gombra onnantól nem jelenik meg többet.
Javítottam pár hibát. Köszi az észrevételt! Még mindig hosszú de Feljelentő Ferencekkel is kompatibilis.
Te is tudod hogy minden fegyver bolt, fórum stb internetes nyitó oldalán EZ van kint. Ahol nem ez van, ott feljelentés volt meg patkánykodás. Mi ilyet nem szeretnénk így ezt kitettük.
A Lőfegyveresben pl. gvass 2018.06.25. 15:27-kor tett hozzászólásából a fénykép csatolmány eltűnt. Amúgy mi történt?Chuck Norris írta: ↑2018.06.25. 21:51 Volt egy kis khm... technikai fennakadás. Elhárítottuk a biztonsági mentés segítségével. 17 órakor állt le a fórum, az addig tett hsz-ek bent maradtak az adatbázisban, elvileg nem veszett el semmi.
Bocs mindenkitől a kiesésért, leizzadt a t*künk párszor délután.
Most megyek iszom egy sört.
ChuckBeer.jpg
Koszi!
Én sem értem miért volt tiltott az előző kéken. Valami oka biztosan volt, mert egy ideig nagyon mentek.
Valamiért az ottani főni fújt erre az eszközre. Meg lehet a túl nagy "forgalom" sem tetszett nekik ezügyben.
A brutálisan iparszeru, egymást feljelentgető nepperkedés volt ezekkel a termekekkel ott a gond.
Inkább töröltem az egész beszélgetést.
Ez esetben én is szeretnék egy Veterán rangért folyamodni Ugyanez volt ott is a nickem. Köszönöm szépen.Chuck Norris írta: ↑2018.06.24. 13:16 Ez a régi (12 évet élt) előző, Nethirlapos fegyverfórum tagjai számára fenntartott rang. Semmilyen privilégiummal nem jár, csak egy párszor pár pixeles csillag és egy megnevezés ami azt jelzi hogy a nicknév birtokosa eltöltött már pár évet az előző fegyverfórumon. De ettől még nem szükségszerűen hozzáértőbb.
mi volt benne annyira durva, hogy még az arénában sem fér el?Judge Dredd írta: ↑2018.06.28. 23:10 Inkább töröltem az egész beszélgetést.
A lényeg, hogy tomcatnek nem volt köze a pepperspré betiltásához, ez egy hülye urban legend csak.
Vádaskodás, becsületsértés.
En reszemrol beirtam. Bar korabban itt is jeleztem.Judge Dredd írta: ↑2018.06.29. 22:03 A szaksajtós topicból a kötözködős off hozzászólásokat átraktam az Arénába.
Kérés: Vannak itt többen régi "veteránok" más névvel. Felmerült, hogy jelezni kellene valamilyen módon, hogy kik is voltak a régin. Ezért szeretném őket megkérni, hogy aláírásukban jelezzék, hogy a régin milyen néven voltak jelen. Ha valamiért "tiszta lappal" akarnak indulni, akkor pedig inkább hagyjuk el a rangot.
Vádaskodás, becsületsértés.
analógia következik a törölt hozzászólásomra (melyről egyébként nem találtam említést ezen topicban):
Megtörtént...Judge Dredd írta: ↑2018.06.29. 22:03 Kérés: Vannak itt többen régi "veteránok" más névvel. Felmerült, hogy jelezni kellene valamilyen módon, hogy kik is voltak a régin. Ezért szeretném őket megkérni, hogy aláírásukban jelezzék, hogy a régin milyen néven voltak jelen. Ha valamiért "tiszta lappal" akarnak indulni, akkor pedig inkább hagyjuk el a rangot.
Törölt hsz-edre a válasz: a moderacio feladata a fórum nyugodt működése. Az elfajult viták és személyeskedések törlésre kerülnek. Valamint jogértelmezési kérdésekbe sem bocsátkozunk már ami nem a fegyverekhez kötődik.szöged írta: ↑2018.06.30. 08:42 analógia következik a törölt hozzászólásomra (melyről egyébként nem találtam említést ezen topicban):
-anyu! apunak miért olyan kopasz a feje?
-mert sokat gondolkodik!
-és neked miért olyan hosszú a hajad?
-...na menjél szépen játszani!
és ne gondoljátok, hogy trollkodni akarok
csupán az igazságérzetem túlfejlett
köszönöm a választChuck Norris írta: ↑2018.06.30. 16:52 Törölt hsz-edre a válasz: a moderacio feladata a fórum nyugodt működése. Az elfajult viták és személyeskedések törlésre kerülnek. Valamint jogértelmezési kérdésekbe sem bocsátkozunk már ami nem a fegyverekhez kötődik.
Az igazság pedig filozófiai kategória.
kedves Chuck Norris
Nem vettem észre. Törölve.szöged írta: ↑2018.07.02. 17:22 kedves Chuck Norris
az teljesen OK, hogy kitörölted a nem éppen építő jellegű beszélgetést, aminél jeleztem is, hogy ki kellene törölni
de úgy kerek a pogácsa, ha a kiváltó hozzászólás is a kukában landol a többi mellett
csak hogy könnyebb legyen megtalálni:
Szerző: Gaston Glock » 2018.07.01. 09:01
előre is köszönöm
Chuck Norris írta: ↑2018.07.03. 21:31 T. Fórumozók!
A fórum szabályzat rövidesen módosítva lesz. A fórumot nem lehet használni anonim proxy szerveren (akár ingyenes akár fizetős) keresztül és tiltólistára is tesszük azokat amit rendszeresen frissítünk.
Akik regisztrációnál vagy hozzászólásnál ilyen proxyt használnak, pihenőre mennek. Az interneten fellelhető működő anonim proxyk listáját folyamatosan frissítjük és tiltólistára tesszük a fórummotorban. Király dolog az anonimitás meg a bangladesi proxy szerver IP címéről fórumozás, de a fórumot a jövőben csak azonosítható/visszakövethető IP-vel lehet használni, legyen az céges otthoni vagy mobilnetes vagy a McDonalds ingyen wifije. Tökmindegy.
NEM a fórumozók b@szogatása a cél és nem is a CIA-s gyíkembereknek gyűjtünk adatokat, a másodnickezés és a trollkodást korlátozása a cél.
A változás rövidesen életbe lép!
Amúgy ezt az IP szűrést sohasem értettem, ha egy céges interneten 2db ember használja külön nickkel a fórumot, akkor az automatikusan másodnick, meg troll? Vagyis ennek nem sok értelmét látom, azon kívül, hogy a fórumozókat baszogassuk, és beazonosíthatóan tároljuk az IP-ket. Vagyis pont nem azt éritek el szerintem amit akarnátok, de ti tudjátok. Ha valaki másodnicket akar használni az ennek ellenére is meg fogja oldani, viszont aki vigyázna az anonimitására azt meg letiltjátok. Gratulálok.Chuck Norris írta: ↑2018.07.03. 21:31 T. Fórumozók!
A fórum szabályzat rövidesen módosítva lesz. A fórumot nem lehet használni anonim proxy szerveren (akár ingyenes akár fizetős) keresztül és tiltólistára is tesszük azokat amit rendszeresen frissítünk.
Akik regisztrációnál vagy hozzászólásnál ilyen proxyt használnak, pihenőre mennek. Az interneten fellelhető működő anonim proxyk listáját folyamatosan frissítjük és tiltólistára tesszük a fórummotorban. Király dolog az anonimitás meg a bangladesi proxy szerver IP címéről fórumozás, de a fórumot a jövőben csak azonosítható/visszakövethető IP-vel lehet használni, legyen az céges otthoni vagy mobilnetes vagy a McDonalds ingyen wifije. Tökmindegy.
NEM a fórumozók b@szogatása a cél és nem is a CIA-s gyíkembereknek gyűjtünk adatokat, a másodnickezés és a trollkodást korlátozása a cél.
A változás rövidesen életbe lép!
Hát öööö.... Tisztelettel, de nem értek egyet. Mondjuk kukorinak igaza van, ezt másképp is meg lehet oldani, meg lehetnek tévedések is, de akkor is....turbop írta: ↑2018.07.03. 21:58 Amúgy ezt az IP szűrést sohasem értettem, ha egy céges interneten 2db ember használja külön nickkel a fórumot, akkor az automatikusan másodnick, meg troll? Vagyis ennek nem sok értelmét látom, azon kívül, hogy a fórumozókat baszogassuk, és beazonosíthatóan tároljuk az IP-ket. Vagyis pont nem azt éritek el szerintem amit akarnátok, de ti tudjátok. Ha valaki másodnicket akar használni az ennek ellenére is meg fogja oldani, viszont aki vigyázna az anonimitására azt meg letiltjátok. Gratulálok.
Mondjuk paranoiás ebben az egész internet dologban mint ÉN?Gaston Glock írta:
1. Aki téged idézve "vigyázna az anonimitására", az szerinted milyen más szándékkal tenné ezt, minthogy nyugodtan trollkodhasson beazonosíthatóság nélkül?
Nyugi. A céges IP egyértelmű és nem gáz. Aki viszont húsz perc eltéréssel három külön kontinensen regisztrált IP-vel szól hozzá az már nem az anonimitasra vigyáz és nem utazás közben netezik.turbop írta: ↑2018.07.03. 21:58 Amúgy ezt az IP szűrést sohasem értettem, ha egy céges interneten 2db ember használja külön nickkel a fórumot, akkor az automatikusan másodnick, meg troll? Vagyis ennek nem sok értelmét látom, azon kívül, hogy a fórumozókat baszogassuk, és beazonosíthatóan tároljuk az IP-ket. Vagyis pont nem azt éritek el szerintem amit akarnátok, de ti tudjátok. Ha valaki másodnicket akar használni az ennek ellenére is meg fogja oldani, viszont aki vigyázna az anonimitására azt meg letiltjátok. Gratulálok.
Akkor meg minek? Én is félek, hogy elhízom, vagy hogy magas lesz a koleszterinem, de attól még bevágom a napi csoki adagomat.
A cegek tobbsegenel nem tellik* gepenkent sajat IP cimre, hanem kozoset hasznalnak (NAT, IP masquerading).
Nyugi, ez őket nem fogja érinteni. A nullhozzászólásos, kotözködős másodnickeket szűrjük, akik Bogotából irogatnak VPN-t használva. Elvileg semmit észre sem fogtok ebből venni, ha valakit valamiben mégis zavarna, írjon, megoldjuk.
gvass1 is Bogotából írogat, Őt azért nem szűritek ki ugye? Biztos sok fórumtagnak hiányozna a személyisége.Judge Dredd írta: ↑2018.07.04. 11:52 Nyugi, ez őket nem fogja érinteni. A nullhozzászólásos, kotözködős másodnickeket szűrjük, akik Bogotából irogatnak VPN-t használva. Elvileg semmit észre sem fogtok ebből venni, ha valakit valamiben mégis zavarna, írjon, megoldjuk.
Sőt elárulom, hogy sok internet szolgáltatónak sincs már elég publikus címe. Vidanet pl rendszeresen belsőt oszt már mindenkinek.
Azt akkor mi van? Ki nem sz.rja le, hogy nem lehet gépenként azonosítani, mert egy NAT-on, vagy proxy-n osztoznak vagy százan???? Ettől függetlenül, ha egy IP-ről érkezik két, vagy pláne több különböző nicken júzer, az rohadtul gyanús. (Nekem egy DNS-en belüli is az, de hát én paranoiás vagyok. ) Mondjuk elismerem, egy fegyver fórumon lehetnek "belterjes" dolgok, de azért hacsak az nem valami lőfegyver és lőszer kereskedelemmel foglalkozó cég esetében valósul ez meg, szerintem az akkor gyanús.... Én az ilyeneknek figyelmeztetés után síkrepülést javasolnék. Ennyike.
Na azért az viszont elég gáz már.
Igen, tökéletesen látod.Gaston Glock írta: ↑2018.07.04. 13:59 Azt akkor mi van? Ki nem sz.rja le, hogy nem lehet gépenként azonosítani, mert egy NAT-on, vagy proxy-n osztoznak vagy százan???? Ettől függetlenül, ha egy IP-ről érkezik két, vagy pláne több különböző nicken júzer, az rohadtul gyanús. (Nekem egy DNS-en belüli is az, de hát én paranoiás vagyok. ) Mondjuk elismerem, egy fegyver fórumon lehetnek "belterjes" dolgok, de azért hacsak az nem valami lőfegyver és lőszer kereskedelemmel foglalkozó cég esetében valósul ez meg, szerintem az akkor gyanús.... Én az ilyeneknek figyelmeztetés után síkrepülést javasolnék. Ennyike.
Igen én ezt meg is értem, és támogatom is. Csak azért írtam az ellenvetéseimet, hogy nem ennyire lesz egyszerű kiszűrni, és véletlenül a fürdővízzel egy-két gyereket is kiönthetünk.Chuck Norris írta: ↑2018.07.04. 15:11 Igen, tökéletesen látod.
Egyébként senkinek sem áll közülünk arra a bré hogy ki milyen IP-t használ. Nem is lehet semmire következtetni abból, hogy valakinek az IP-je Vodafone-os, Telenoros, UPC-s, Digis vagy kisf@szomcég.hu-s. Számunkra visszafejthetetlen.
Viszont ha a valaki beregisztrál egy amerikai IP-vel majd tíz perc múlva Bangladesből hozzászól és már abban az első hsz-ben lendületből beleszáll valakibe (ez egy konkrét, életszerű példa), az nem azért jött ide hogy az önvédelemről, lövészetről, fegyverekről beszélgessen hanem hogy trollkodjon, vagy olyat engedjen meg magának amit a normál nickjével nem tenne meg.
Igen, a trollkodást meg másodnickezést megszüntetni soha nem lehet. De azért törekedni kell rá.
Gáz vagy nem gáz,
Tudod, én azt vallom, hogy ha létezik is olyan lőszer, amivel át lehet lőni a lövedékálló mellényt, akkor sem árt viselni, ha olyan helyre megy az ember, ahol az bizony sok esetben hasznos lehet. Ilyen egyszerű ez a dolog is.