Glock 19-cel gyakorlom a DAO lövészetet, mert úgy olcsóbb. Az ér?gvass1 írta: ↑2020.02.23. 19:30 nem, lofaszt sem gyakorolnak az itt jelenlevok tobbsegukben. Kivetel Chucky:-)))
Es sajnos a gumisok tobbsegenek mar 5 meteren fosadek a szorasa.
Amihez jon meg az, hogy revolverezve nem gyakorol szinte senki. Profi sportlovo SE.
A JOBB az lenne, ha az emberek belatnak a korlataikat es nem gumist vennek/hordnananak, hanem sima gaz-riasztot.
(De akkor mibol vennek en uj autot, Belabá meg új repcsit, ugye?:-))
Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Re: AGS 15-M
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
sajnos nem.
Mert annak hiába nyúlós, de kellemesen könnyű és rövid az útja, ha klasszikus DA revolveréhez viszonyítod.
(Tanulságos, amikor fémcélra toljuk lőtéren és SIG P22X-nél szólok, hogy lőjjed már te is DA-ban az elsőt, de mivel nem találnak el semmit, így az ciki, és inkább nem gyakorolják. Ja, és a fenti SIG-ek revolverezése nagyjából bárminél jobb, amiről itt szó eshet.)
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
-
- Fórumtag
Sokan azt hiszik tudnak lőni, azért vesznek gumist, főleg revolvert. (Kezdő éjszakai emberek, dílerek, volt sorkatonák, biztonsági őrök, itthoni no-go zónában élők, meg a feeling miatt mindenki... -ugyanis legalább kilő valamit, amitől élesfegyveresebb érzést kelt- illetve a gyakorló gumis önvédekezők.gvass1 írta: ↑2020.02.23. 19:30 nem, lofaszt sem gyakorolnak az itt jelenlevok tobbsegukben. Kivetel Chucky:-)))
Amihez jon meg az, hogy revolverezve nem gyakorol szinte senki. Profi sportlovo SE.
A JOBB az lenne, ha az emberek belatnak a korlataikat es nem gumist vennek/hordnananak, hanem sima gaz-riasztot.
Piréz poéta.
Költői kérdés volt. A DA sütés rendesen meg tudja szopatni a népet, főleg, ha nem egyenletesen kemény.gvass1 írta: ↑2020.02.23. 19:54 sajnos nem.
Mert annak hiába nyúlós, de kellemesen könnyű és rövid az útja, ha klasszikus DA revolveréhez viszonyítod.
(Tanulságos, amikor fémcélra toljuk lőtéren és SIG P22X-nél szólok, hogy lőjjed már te is DA-ban az elsőt, de mivel nem találnak el semmit, így az ciki, és inkább nem gyakorolják. Ja, és a fenti SIG-ek revolverezése nagyjából bárminél jobb, amiről itt szó eshet.)
Az önvédelmi eszközökkel szvsz úgy célszerű gyakorolni, ahogy kb stresszhelyzetben összejöhet. A lehető leggyorsabban a kívánt irányba rászúr, gáznál fej, guminál mellkas, és minimum két gyors dupla. Ha még sikerül kitérni is, az a hab a tortán.
Minden más csak játék.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
zora írta: ↑2020.02.23. 20:03 Költői kérdés volt. A DA sütés rendesen meg tudja szopatni a népet, főleg, ha nem egyenletesen kemény.
Az önvédelmi eszközökkel szvsz úgy célszerű gyakorolni, ahogy kb stresszhelyzetben összejöhet. A lehető leggyorsabban a kívánt irányba rászúr, gáznál fej, guminál mellkas, és minimum két gyors dupla. Ha még sikerül kitérni is, az a hab a tortán.
Minden más csak játék.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
-
- Fórumtag
+1 Teljes mértékben egyetértek. Gondoljunk csak az ördögszekeres videóra, a régi kékről. Micsoda hibák tömkelege lépett ott fel. Realisztikus gyakorlásra kell berendezkedni.zora írta: ↑2020.02.23. 20:03 Költői kérdés volt. A DA sütés rendesen meg tudja szopatni a népet, főleg, ha nem egyenletesen kemény.
Minden más csak játék.
Piréz poéta.
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
Megvernének érte, de ha megvan a kereskedői kártyája, korábban is becsengethet, kiszolgálják. Az, hogy négyen jelezték semmit nem jelent, szombaton ketten nem jöttek el érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára művek-1 2020.02.23. 20:22-kor.
- montecarlo
- Fórumtag
gumis gyakorlás
Én pont azért vettem a puskáim, mert szórakoztat velük a lövészet, 3 hetente szoktam. Nézegetni is szeretem őket néha.
Olyan szépen repkednek az üres konzervdobozok, nagy élményről marad le, aki ki sem veszi a fiókból.
Olyan szépen repkednek az üres konzervdobozok, nagy élményről marad le, aki ki sem veszi a fiókból.
Én is hiába lövök heti szinten az XDM-mel, a Revenge 14M-emet megvásárlás utáni időszakban megjárattam 70 lövéssel, aztán 2-3 hónapja hozzá sem nyúltam.gvass1 írta: ↑2020.02.23. 19:54 sajnos nem.
Öndzsihád.
Urak! Az összes keresztapa elfogyott nyitás után fél órával a Gyöngysor utcából, aki megvette köszönjük, kívánjuk használja egészséggel sokáig!
Most mié má....
+1! https://youtu.be/4a25g_mg0q8zora írta: ↑2020.02.23. 20:03 Költői kérdés volt. A DA sütés rendesen meg tudja szopatni a népet, főleg, ha nem egyenletesen kemény.
Minden más csak játék.
Jól nyomod Azt hittem éjszaka csak én veszem a fáradságot a gyakorláshoz Sok új tapasztalatot szereztem az éjszakai lövészeteken és pár módosítást is kellett eszközölni a felszerelésen
Ha nem gyakorolsz,akkor hiába vagy felkészült és tök mindegy miket viselsz...
Én anno az előagy oldalára rögzített sínre tettem a lámpát,hogy elérhető legyen a kapcsoló.De a célnak megfelel
Pedig tokból rántva csak revolverezve lehet gyorsan lőni és a sokadik lövés után nincs is különbség a szórásbangvass1 írta: ↑2020.02.23. 19:30 nem, lofaszt sem gyakorolnak az itt jelenlevok tobbsegukben. Kivetel Chucky:-)))
- WildBear23
- Veterán
Ha visszaevezünk szakmai vizekre.
Ennél a derringernél mi okozza a kemény elsütést?
Itt még dobot sem kell forgatni, csak a "csőváltót", aminek gondolom kisebb a tehetetlensége.
Tehát Alfa-szintű, vagy finomabb sütése is lehetne, nem?
Itt még dobot sem kell forgatni, csak a "csőváltót", aminek gondolom kisebb a tehetetlensége.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Sajnos a szerkezetét nem ismerem... és egy darabig nem is fogom. A markolatba a kis imbuszcsavarok valószínűleg be lettek ragasztva, hatból 2-nél inkább a hatszög nyalódott kerekre, minthogy kitekeredjen.WildBear23 írta: ↑2020.02.25. 08:16 Ha visszaevezünk szakmai vizekre.
Forrasztó páka hegyével meg kell próbálni jól felmelegíteni, ha még van valami hatszög féleség, abba megfelelő méretű Torx fejet beütni, úgy talán fúrás nélkül kijön.
Az alu pitbullban valóban spiáterből van a kakasrugó vezető rúd? Ez nem vetemedhet, görbülhet idő előtt?
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
Ez az alkatrész az USA. Utolsó Spiáter Alkatrész.
Minden Keserű revolverben az ősidők óta spiáter. Én nem tudok olyanról, hogy ez bármikor is gondot okozott volna... de ha valaki tud ilyenről akkor szóljon, tanulságos lenne.
A rozsdamentesben már ez is rozsdamentes lesz, pusztán a presztízs jelleg miatt.
Csak meglepődtem, hiszen a hírverés szerint full acél prémium az elsütőszerkezet. Ha nem okoz gondot, akkor persze, szemet lehet hunyni felette, de tudtommal a régi flóberteken okozott problémákat ez az alkatrész.
Tudtommal nem, de vélelmezhetően nekem kisebb a rálátásom a témára. A Flóbnerteknek pedig nyitott tűzfaluk volt, ezek már 2004-óta zárt tűzfalas, lengő ütőszeges revolverek. Eladtunk a Cnc Pitbullból idáig 40 darabot és én nem tudok egy garanciális meghibásodásról sem, leszámítva a Főmérnök Úr revolverét.
Rendben, köszönöm az információkat. Az infó, hogy a régi flóbertekkel előfordult probléma emiatt, egy fegyvermestertől van.művek-1 írta: ↑2020.02.25. 10:37 Tudtommal nem, de vélelmezhetően nekem kisebb a rálátásom a témára. A Flóbnerteknek pedig nyitott tűzfaluk volt, ezek már 2004-óta zárt tűzfalas, lengő ütőszeges revolverek. Eladtunk a Cnc Pitbullból idáig 40 darabot és én nem tudok egy garanciális meghibásodásról sem, leszámítva a Főmérnök Úr revolverét.
Mert a többiek nem lőnek vele Adjunk egyet chucky-nak, majd lesznek tapasztalatok. Csak hol merné leírni?művek-1 írta: ↑2020.02.25. 10:37 Tudtommal nem, de vélelmezhetően nekem kisebb a rálátásom a témára. A Flóbnerteknek pedig nyitott tűzfaluk volt, ezek már 2004-óta zárt tűzfalas, lengő ütőszeges revolverek. Eladtunk a Cnc Pitbullból idáig 40 darabot és én nem tudok egy garanciális meghibásodásról sem, leszámítva a Főmérnök Úr revolverét.
Melyik rozsdamentest? a majdani valamikor elkészülőt?! vagy az aluminium + acél dobos verziót?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- WildBear23
- Veterán
A Pitbull 19-M dobnyitásával (illetve dob visszacsukásával) kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Úgy szoktam visszacsukni a dobot, hogy közben hátrahúzom a dobnyitót.
Ezt üzemszerűen így kell? Vagy van valami külön oka?
Arra gondolok, hogy a legtöbb revolvernél egyszerűen vissza kell csukni a dobot, nem kell hátrahúzni a dobnyitót.
Arra gondolok, hogy a legtöbb revolvernél egyszerűen vissza kell csukni a dobot, nem kell hátrahúzni a dobnyitót.
Röviden, tömören: A Pitbull / Revenge Colt rendszerű, az Alfa / Ekol / Zoraki S&W. Az előbbinél hátra kell húzni, az utóbbinál nem.WildBear23 írta: ↑2020.02.25. 11:41 A Pitbull 19-M dobnyitásával (illetve dob visszacsukásával) kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Sokat gesztikuláló és könnyen szófosást kapó önérzetes bunkó... A cukrászda fura ura. Mosolygó Sátán.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Csak ez nem feltetlenul így van.
A Colt-rendszerűek jelentős részénél - ideértve pl. az Umarex Colt Detective Spec gazrevolvert - a dobnyiton levő ferde pályába illeszkedő, befele tolt dob pont ugy nyomja szepen hatra a dobrekesztot is, hogy bepattan a dob helyére, nem kell a muvelet kozben hátrahúzni kézzel a dobnyitot.
- WildBear23
- Veterán
Colt Python, persze. Még jó hogy az elsütőszerkezet finomságát ne másoljuk át a PitbullbaWildBear23 írta: ↑2020.02.25. 12:00 Nem, nézd meg ezt a Colt Pythont (ami Colt rendszerű)
https://youtu.be/2Z6Za7dYqSo?t=249
Egyébként ez a főmérnökúr hibája is, aki amúgy nem ért a fegyverekhez. Amikor másoltam a régi Pitbull szerkezetét, akkor nagy gonddal lemásoltam a dobnyitó gomb elején azt a nem lejtőt, inkább lépcsőt. Fogalmam se volt hogy az oda, abban a formában minek, de biztos kell, és biztos úgy, hiszen évtizedek óta olyan. Pedig hát a CNC tudna oda szép lejtőt is tenni.
- WildBear23
- Veterán
Nyilván nem várjuk el a sokezer EUR-os fegyver elsütőszerkezetének finomságát , csak nem tudtam, hogy valami direkt oka van-e.Thomaster írta: ↑2020.02.25. 12:07 Colt Python, persze. Még jó hogy az elsütőszerkezet finomságát ne másoljuk át a Pitbullba
Egyébként ez a főmérnökúr hibája is, aki amúgy nem ért a fegyverekhez. Amikor másoltam a régi Pitbull szerkezetét, akkor nagy gonddal lemásoltam a dobnyitó gomb elején azt a nem lejtőt, inkább lépcsőt. Fogalmam se volt hogy az oda, abban a formában minek, de biztos kell, és biztos úgy, hiszen évtizedek óta olyan. Pedig hát a CNC tudna oda szép lejtőt is tenni.
OFF
https://www.youtube.com/watch?v=ojSjTqfLByI
Mondjuk én tényleg nem vagyok profi - Mo-n ugye minden sportlövő "amatőr" ...
ON
ON
"Nem a bugyi a legjobb dolog a világon - de nagyon közel van hozzá."
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
OFFG.D írta: ↑2020.02.25. 13:08 OFF
ON
IDPA-ban a DA/SA rendszerű fegyvernél DA-ban kell leadni az első lövést, nem? Csak kérdem, nem vagyok biztos benne.
ON
Én még az 500 S&W-n is hátrahúzom, a becsapkodás nem tesz jót neki, főleg az alumíniumdobbal, aminek a csekély tömege miatt nem lesz elég mozgási energiája.WildBear23 írta: ↑2020.02.25. 11:41 A Pitbull 19-M dobnyitásával (illetve dob visszacsukásával) kapcsolatban szeretnék kérdezni.
A rozsdamentest csapkodhatják, az alumíniumdobot a tömege miatt nem szerencsés.gvass1 írta: ↑2020.02.25. 11:52 Csak ez nem feltetlenul így van.
A Colt-rendszerűek jelentős részénél - ideértve pl. az Umarex Colt Detective Spec gazrevolvert - a dobnyiton levő ferde pályába illeszkedő, befele tolt dob pont ugy nyomja szepen hatra a dobrekesztot is, hogy bepattan a dob helyére, nem kell a muvelet kozben hátrahúzni kézzel a dobnyitot.
Ha annyian jelentkeznek, hogy már minden munkára két ember is lesz akkor esetleg külön lupara eladó valamikor gumis Godfather 19-M Bock-ból?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára HW88SA 2020.02.25. 13:47-kor.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
NEM csapkodásról volt szó! Az semmilyen revolvernek nagyon nem tesz jót!
Hanem arról, hogy simán csak be kell tolni finom mozdulattal a helyére a dobot, nem kell mast csinalni kozben.
De most már meg se ígérjük hogy megvizsgáljuk és javítjuk, mert akkor mindenki a javított szériára fog várni, a már legyártottakat meg a mintaboltban megeszi a rozsda
Fantasztikus az új Pitbull formavilága, a cnc technológia új szintre emelheti a Művek termékeit.
Amit módosítanék:
- az Alfa markolatokról felszerelés előtt eltávolítanám a sorját
- a tokkeret dob feletti részén a ferdére lecsapott oldalél találkozik a keret belső síkjával, tehát ezen az élen néhány mozdulattal kifeszített polírpapírral elnyalnám azt az egyenetlen élt, amely a marógépnyomos, és a polírozott síkok szögben találkozásánál egyenetlen benyomást kelt, és feleslegesen éles
- políroztatnám a sátorvas belső részét, de legalábbis az elsütőbillentyű körüli részen a tokon megjelenő éles 90 fokos kontúrt polírozás közben legömbölyíteném. Még jobb lenne, ha a sátorvas teljes belső része, különös képen az elsütőbillentyű körül, a tok alja által adott rész ívesre lenne marva. Komfortosabb lenne az elsütőbillentyű kezelés, most van ott egy éles kontúr, virsli ujjal kényelmetlen.
- a kakasrugó vezetőrúdját spiáterről acélra cserélném
- ha meg volna hozzá a technológia, az elsütőszerkezet elemeit cnc-mart rozsdamentesre cserélném az alu verzióban is
- ha az elsütőszerkezet cnc-vel volna kialakítva, az elsütőbillentyű húzó felületét - ahol a mutatóujjunkkal érintkezik - kiszélesíteném, szintén a komfortosabb fegyverkezelés jegyében
Ezek az észrevételek a jobbító szándék jegyében kerültek leírásra, hogy az termék a prémium szegmens legmagasabb szintjére kerülhessen.
Amit módosítanék:
- a tokkeret dob feletti részén a ferdére lecsapott oldalél találkozik a keret belső síkjával, tehát ezen az élen néhány mozdulattal kifeszített polírpapírral elnyalnám azt az egyenetlen élt, amely a marógépnyomos, és a polírozott síkok szögben találkozásánál egyenetlen benyomást kelt, és feleslegesen éles
- políroztatnám a sátorvas belső részét, de legalábbis az elsütőbillentyű körüli részen a tokon megjelenő éles 90 fokos kontúrt polírozás közben legömbölyíteném. Még jobb lenne, ha a sátorvas teljes belső része, különös képen az elsütőbillentyű körül, a tok alja által adott rész ívesre lenne marva. Komfortosabb lenne az elsütőbillentyű kezelés, most van ott egy éles kontúr, virsli ujjal kényelmetlen.
- ha meg volna hozzá a technológia, az elsütőszerkezet elemeit cnc-mart rozsdamentesre cserélném az alu verzióban is
- ha az elsütőszerkezet cnc-vel volna kialakítva, az elsütőbillentyű húzó felületét - ahol a mutatóujjunkkal érintkezik - kiszélesíteném, szintén a komfortosabb fegyverkezelés jegyében
Ezek az észrevételek a jobbító szándék jegyében kerültek leírásra, hogy az termék a prémium szegmens legmagasabb szintjére kerülhessen.
Teljesen rendben vannak az észrevételek!zora írta: ↑2020.02.25. 22:57 Fantasztikus az új Pitbull formavilága, a cnc technológia új szintre emelheti a Művek termékeit.
Amit módosítanék:
1, ha lesz kivel, befejezzük a gyártást ezen az alkatrészen is
2,így van
3,ez már ebben az árba nem megy
4,lehet, + 10.000.- így is kell?
5, ezt is lehet, mai árakon + 10.-000.-kell?
Kedves Művek!
Rendeltem jó pár 70Shore fekete préselt 19mm-es gumilövedéket az Onesta revolverhez és revolverpuskához. Beváltak, mert a gumilövedékeknek látszólag semmi bajuk nem lesz a lövésektől. Ez áll magára a fegyverre is? Ugyan 0,3mm-el kisebb az átmérő, de keményebb és picit nehezebb is. Használható nyugodtan, mint az 55Shore tömítésgyári?
Sniper 19M teszt folytatás.Távolság szintén 25m, csak más típusú lövedékkel (szoknyás , a töltéshez kell egy kis adapter hozzá ). A távcső (4x32) ugyan az mint az előzőben, padon könyökkel feltámasztva. Alakul szépen ez a fegyver.
Sporttárs a sajátjával lőtt vele 50m-en is. 5cm-en belül volt a szórása. Természetesen nagyon stabilan kell a fegyvert tartani. A legkisebb kéz remegést is megbosszulja!
Ha a tuning kész, írok egy beszámolót.
Sporttárs a sajátjával lőtt vele 50m-en is. 5cm-en belül volt a szórása. Természetesen nagyon stabilan kell a fegyvert tartani. A legkisebb kéz remegést is megbosszulja!
50 méter? az a gyárudvar teljes hossza!Cajga írta: ↑2020.02.25. 23:41 Sniper 19M teszt folytatás.Távolság szintén 25m, csak más típusú lövedékkel (szoknyás , a töltéshez kell egy kis adapter hozzá ). A távcső (4x32) ugyan az mint az előzőben, padon könyökkel feltámasztva. Alakul szépen ez a fegyver.
20200225_232120.jpg
Igen, én is csak lestem. Mivel az a puska is 25m-re van pontlövőre beállítva, pár próba lövés után a megfelelő mildotot megtalálva 6 lövés 5cm-en belül volt.
Az a helyzet, hogy nálunk fanatikus (és ráérő) lövészek vannak, akiknek kihívás az ehhez hasonló "feladatok" megoldása.
Ez brutàl jó, pontosan milyen lövedékkel lőttél?
Urak! Akit érint, délutántól a Gyöngysor utcából Pitbull-19-M, alumínium, választható színű markolathéjjal, akár rozsdamentes pótdobbal is! ( markolatpaneleket csak munkaidőben tudjuk azonnal cserélni a revolveren ) Gyárilag, Alfa 4. markolattal kerülnek értékesítésre. Kérdésekre a 06-1-3881557 telefonszámon, készséggel adnak tájékoztatást.
- WildBear23
- Veterán
Üdvözletem!művek-1 írta: ↑2020.02.26. 12:17 Urak! Akit érint, délutántól a Gyöngysor utcából Pitbull-19-M, alumínium, választható színű markolathéjjal, akár rozsdamentes pótdobbal is! ( markolatpaneleket csak munkaidőben tudjuk azonnal cserélni a revolveren ) Gyárilag, Alfa 4. markolattal kerülnek értékesítésre. Kérdésekre a 06-1-3881557 telefonszámon, készséggel adnak tájékoztatást.
Milyen alut használtak a CNC-nél?
árakat kaphatunk?művek-1 írta: ↑2020.02.26. 12:17 Urak! Akit érint, délutántól a Gyöngysor utcából Pitbull-19-M, alumínium, választható színű markolathéjjal, akár rozsdamentes pótdobbal is! ( markolatpaneleket csak munkaidőben tudjuk azonnal cserélni a revolveren ) Gyárilag, Alfa 4. markolattal kerülnek értékesítésre. Kérdésekre a 06-1-3881557 telefonszámon, készséggel adnak tájékoztatást.
20200203_133540.jpg20200203_133557.jpg20200207_164119.jpg
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Megamax markolat
És elkészült a 3D nyomtatott protó az Előzményben még csak virtuálisan látható markolatból. Ami jó Onestára is, mint látható.Thomaster írta: ↑2020.02.19. 12:05 6 lövetű, azaz 6x2 (duplagumizható), csak SA (a szerkezete 1:1-ben Onesta). A többit még nem tudom.
Markolat: végülis, lehetne belőle marokfegyver... és ha már cnc, lehetne hozzá egy Pitbull stílusú, azaz egyszerű de kényelmes foggantyú... ami az Onestához is jó lenne...
Megamax_markolat.JPG
Sajnos a képek nem adják vissza a szinte faerezetű felületet, ami a 3D nyomtatás jellemzője, de szerintem 1. jól néz ki, 2. ad némi felületi érdességet, ezáltal javítja a fogást. Holnap próbálok róla jobb képeket csinálni... a Megamaxon
A nyomtatásért köszönet egy régi fórumtársnak, aki ugyan itt kevéssé aktív... ha engedi, majd felfedem a kilétét (nem Riggs)
Re: Megamax markolat
Ez még akár jó is lehet.Thomaster írta: ↑2020.02.26. 16:51 És elkészült a 3D nyomtatott protó az Előzményben még csak virtuálisan látható markolatból. Ami jó Onestára is, mint látható.
Megamaxgrip1.jpg
Megamaxgrip2.jpg
Megamaxgrip3.jpg
Sajnos a képek nem adják vissza a szinte faerezetű felületet, ami a 3D nyomtatás jellemzője, de szerintem 1. jól néz ki, 2. ad némi felületi érdességet, ezáltal javítja a fogást. Holnap próbálok róla jobb képeket csinálni... a Megamaxon
A nyomtatásért köszönet egy régi fórumtársnak, aki ugyan itt kevéssé aktív... ha engedi, majd felfedem a kilétét (nem Riggs)
Ez milyen dob az Onestában?
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
már a kép alapján sokkal jobb fogásúnak tűnik, mint az eredeti! Grat a fejlesztéshez.Thomaster írta: ↑2020.02.26. 16:51 És elkészült a 3D nyomtatott protó az Előzményben még csak virtuálisan látható markolatból. Ami jó Onestára is, mint látható.
Megamaxgrip3.jpg
Lesz puska proto is?Thomaster írta: ↑2020.02.26. 16:51 És elkészült a 3D nyomtatott protó az Előzményben még csak virtuálisan látható markolatból. Ami jó Onestára is, mint látható.
Megamaxgrip1.jpg
Megamaxgrip2.jpg
Megamaxgrip3.jpg
Lesz? Szerintem van. Már képet is rakott fel róla Bélabá.
Mivel a Megamax markolata csereszabatos az Onestával, ezért a puska tusa is. Előágyból csak azért kell másik, mert a hosszabb dob miatt a dobtengely kihúzásához hosszabb kivágás kell az előágyra.
És bírja a tok? Akkor a 4-es dobbal igazán nem kell aggódni a 20,3-as gumikkal!
Üdv!
Ezeken talán jobban látszik a felület.
Ezeken talán jobban látszik a felület.
Kép vagy fotó?
Itt volt a fotó:
és itt volt ahol válaszoltál rá
kíváncsiságból megnéztem a sok száz lövést megélt zoraki r1 GG revkómban is spáterből van a kakasrugú vezető rúd szóval elvileg nem nagy para, de azért jobb lenne acélból a maximalizmus jegyében:)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
És a hagyománytisztelet, az smafu? Keserű fegyverben legyen legalább 1 spiáter alkatrész
(amúgy tényleg semmi műszaki szerepe nincs, hogy a kakasrugó vezető rúd miből van)
Róland, ez elkepesztően jó lett, onesztamra kumva jó lenne...
Mottó :Az élet szar, aztán meghalsz...
Béla bátyám, az a fehér színű, hát az nagyon jól néz ki!művek-1 írta: ↑2020.02.26. 12:17 Urak! Akit érint, délutántól a Gyöngysor utcából Pitbull-19-M, alumínium, választható színű markolathéjjal, akár rozsdamentes pótdobbal is! ( markolatpaneleket csak munkaidőben tudjuk azonnal cserélni a revolveren ) Gyárilag, Alfa 4. markolattal kerülnek értékesítésre. Kérdésekre a 06-1-3881557 telefonszámon, készséggel adnak tájékoztatást.
20200203_133540.jpg20200203_133557.jpg20200207_164119.jpg
Mottó :Az élet szar, aztán meghalsz...
Üdvözletem!
Al, MG, SI.
Ebből hegyeket lehet eladni diófából, emberi áron, imádom! Köszönjük Főmérnök Úr!Thomaster írta: ↑2020.02.26. 16:51 És elkészült a 3D nyomtatott protó az Előzményben még csak virtuálisan látható markolatból. Ami jó Onestára is, mint látható.
Megamaxgrip1.jpg
Megamaxgrip2.jpg
Megamaxgrip3.jpg
Az új Megamax annyira túl van méretezve és olyan ötvözetből gyártják, hogy bírja az erősebb töltényeket is. Ma lőttünk vele, ha nem mi gyártanánk, az elég ...ar lenne nekünk! Köszönjük Tamásnak!
Megcsináljuk, mint az alumínium dobot, rozsdamentes fogaskoszorúval, de nem fillérekért, amibe egy ilyen spiáter nyomóbak kerül.
Az Onesta RP-t kellett vinnem most, amíg volt! Szerintem már abba is "overkill" a 20,3mm. A sima revolverrel viszont nem merek 20,3-al lövöldözni, a 19mm préselt gumi tűnik most jónak. A Megamax is kihagyhatatlan lesz, de otthon a helyzet fokozódik, az asszonynak vagy egy órát magyarázkodhattam az új revolverpuska miatt.
Nézegetni olyan, mint egy felnőtt újságot tini korunkban! ( véleményem szerint )
Mikor meg akartuk kapni, nem volt rá reális esély, ezek viszont prostituálódtak!
Mikor meg akartuk kapni, nem volt rá reális esély, ezek viszont prostituálódtak!
A fehér mart markolattal arányosabbnak (is) tűnik!művek-1 írta: ↑2020.02.26. 22:15 Nézegetni olyan, mint egy felnőtt újságot tini korunkban! ( véleményem szerint )
20200226_134236[1].jpg20200226_134132[1].jpg20200226_134208[1].jpg20200226_134220[1].jpg20200226_155231[1].jpg
Simán elmegy a 20.3 mm ÖNVÉDELMRE, gyakorlásra csak 19.3 mm! Én soha életemben nem nősűltem meg, és így ezek alól a magyarázkodások alól mentesültem. A Revolverpuska, nagyon jó választás volt, kívánom, legyen használva , nagyon sokáig, egészséggel, boldogságban, Ámen!Pentastar írta: ↑2020.02.26. 22:05 Az Onesta RP-t kellett vinnem most, amíg volt! Szerintem már abba is "overkill" a 20,3mm. A sima revolverrel viszont nem merek 20,3-al lövöldözni, a 19mm préselt gumi tűnik most jónak. A Megamax is kihagyhatatlan lesz, de otthon a helyzet fokozódik, az asszonynak vagy egy órát magyarázkodhattam az új revolverpuska miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára művek-1 2020.02.26. 22:23-kor.
Nagyon köszönöm! Már ismertem, de jó hogy végre van saját. A mellé beszerzett kettő doboz Ruagból valamivel több mint egy el is ment. Hiba nélkül, pontosan és bivalyerősen üzemel!művek-1 írta: ↑2020.02.26. 22:19 Simán elmegy a 20.3 mm ÖNVÉDELMRE, gyakorlásra csak 19.3 mm! Én soha életemben nem nősűltem meg, és így ezek alól a magyarázkodások alól mentesültem. A Revolverpuska, nagyon jó választás volt, kívánom, legyen használva , nagyon sokáig, egészséggel, boldogságban, Ámen!
Imádom, az ilyen beszámolókat, ne legyen igazságom, de sajnos a " nemzetközi helyzet, egyre fokzódik" ,