Csak ragasztással. Az MKH bevizsgálta, engedélyezte.WildBear23 írta: ↑2022.01.02. 08:48 Ez tök jó ötlet, így a keresztcsap sem gyengíti felül a tokot (bár a Főmérnök úr amúgy is előrébb helyezte, hogy ne kritikus helyen legyen. )
A csőbetét hogy van rögzítve?
Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
az esetleg tudható, hogy mikortól lesz megvásárolható a keserű megamax? köszi előre is!
- WildBear23
- Veterán
Micromax
Sziasztok!
Az acél-alu 9mm R Blanc verziót ismeri valaki?
Ugyanolyan, mint a legelső 9mm PAK acél-alu, csak peremes kaliberben?
A Kaliberinfós cikkben nem találtam említést erről a verzióról.
http://www.kaliberinfo.hu/cikkek/magyar ... k-masolas/
Az acél-alu 9mm R Blanc verziót ismeri valaki?
Ugyanolyan, mint a legelső 9mm PAK acél-alu, csak peremes kaliberben?
A Kaliberinfós cikkben nem találtam említést erről a verzióról.
http://www.kaliberinfo.hu/cikkek/magyar ... k-masolas/
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Vennék Keserű Bonnie-t, de nem nagyon látok elérhetőt. Ez vajon kapható még, vagy csak valami limitált szériás holmi volt?
Lesz újra, a legtöbb alkatrész már a Művekben van. De ne kérdezd hogy mikor... a Művek ugye azt és akkor gyárt, amihez és amikor kedve van. Na a cnc-s típusoknál kb. ugyanezt csinálja a beszállító is (cserébe olcsón gyárt), úgyhogy az eddigi bizonytalanság a négyzetre emelve játszik.
- montecarlo
- Fórumtag
Szénacél/rozsdamentes Pitbull nagyon nem akar jönni
Thomaster írta: ↑2022.01.21. 11:11 Lesz újra, a legtöbb alkatrész már a Művekben van. De ne kérdezd hogy mikor... a Művek ugye azt és akkor gyárt, amihez és amikor kedve van. Na a cnc-s típusoknál kb. ugyanezt csinálja a beszállító is (cserébe olcsón gyárt), úgyhogy az eddigi bizonytalanság a négyzetre emelve játszik.
- WildBear23
- Veterán
Sziasztok!
HD-21M-je van valakinek?
Milyen élőben?
Nekem kép/videó alapján nagyon tetszik, olyan letisztult, funkcionális formája van.. és hogy 7 lövetű.
Van rajta szerelék lézernek, valami b.uzi erős, zöld lézert tennék rá.
Köszi.
HD-21M-je van valakinek?
Milyen élőben?
Nekem kép/videó alapján nagyon tetszik, olyan letisztult, funkcionális formája van.. és hogy 7 lövetű.
Köszi.
És rajzoltam hozzá 8 lövetű dobot is. Abban asszem 14-es furatok vannak, amibe töltővel is küzdelmes betuszkolni a 19,2-es gumit, de lehetséges. Cserébe 150+J-ra lehet számítani. Referencia: a hatlövetű Onestám, szintén 14-es furatokkal.
Dehát még az alap 7-lövetű HD 21-M sincs a boltokban... hogy mikor lesz (ha lesz) gyártva a tuningdob, arról még kár fantáziálni.
Ha nehéz betölteni a 19,2-t, akkor kicsit alá lehetne menni, 17, 17,6 vagy 18-as méretre. Rendelni lehet a Tömítésgyártól, illetve árulhatnának hozzá valót majd a Gyöngysor utcában is! Le kell tesztelni, melyik az ideális átmérő, ami problémamentesen működik még töltővel. Energia biztosan lesz elég.Thomaster írta: ↑2022.01.24. 08:36 És rajzoltam hozzá 8 lövetű dobot is. Abban asszem 14-es furatok vannak, amibe töltővel is küzdelmes betuszkolni a 19,2-es gumit, de lehetséges. Cserébe 150+J-ra lehet számítani. Referencia: a hatlövetű Onestám, szintén 14-es furatokkal.
Dehát még az alap 7-lövetű HD 21-M sincs a boltokban... hogy mikor lesz (ha lesz) gyártva a tuningdob, arról még kár fantáziálni.
A fegyver csöve 18-as, tehát az alá nem érdemes menni. A 18-as gumi bár létezik a Tömítésgyárnál, de boltokban nemigen kapható. A 14-es furatba betölteni meg ugyanazzal a töltővel kell, amivel a 19,2-est.Pentastar írta: ↑2022.01.27. 09:44 Ha nehéz betölteni a 19,2-t, akkor kicsit alá lehetne menni, 17, 17,6 vagy 18-as méretre. Rendelni lehet a Tömítésgyártól, illetve árulhatnának hozzá valót majd a Gyöngysor utcában is! Le kell tesztelni, melyik az ideális átmérő, ami problémamentesen működik még töltővel. Energia biztosan lesz elég.
(Már megint álmodozunk, egy szinte még nem létező fegyver egyáltalán nem létező tuningjáról...)
Tényleg el is felejtettem, hogy a cső fix!Thomaster írta: ↑2022.01.27. 11:24 A fegyver csöve 18-as, tehát az alá nem érdemes menni. A 18-as gumi bár létezik a Tömítésgyárnál, de boltokban nemigen kapható. A 14-es furatba betölteni meg ugyanazzal a töltővel kell, amivel a 19,2-est.
(Már megint álmodozunk, egy szinte még nem létező fegyver egyáltalán nem létező tuningjáról...)
Már nagyjából megvan milyenre fogom átépíteni külsőleg Ahogy meglesz nekiállokWildBear23 írta: ↑2022.01.24. 07:20 Sziasztok!
HD-21M-je van valakinek?
Milyen élőben?
Köszi.
BIG_0016945138.jpg
Ha nem gyakorolsz,akkor hiába vagy felkészült és tök mindegy miket viselsz...
-
- Fórumtag
Orczy úti műszaki gumiáruházban kapható, háromféle keménységben.
- montecarlo
- Fórumtag
Láttam, de sajna esélyem sincs elmenni érte. Dolgozok szombaton is.montecarlo írta: ↑2022.01.28. 16:11 Bonnie elérhető most Keserűéknél, feketében. Az3rt hívd fel őket előtte.
Vidéken meg nincs a boltokban, legalábbis itt Fehérváron nem találtam sehol.
Remélem egyszer lesz ebből is olyan termék, amit nem csak a Műveknél lehet beszerezni.
Az az elox nagyon piszkálja a csőröm.
- WildBear23
- Veterán
Milyenre tervezed?
Nekem ez az Owen feeling is bejövős.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20220128-174912_Chrome.jpg (181.13 KiB) Megtekintve 49508 alkalommal
- WildBear23
- Veterán
Fekete elox, rozsdamentes dobbal?
Nagyon jól néz ki!!!
Mik vele a gyakorlati tapasztalatok?
Kellett illeszteni a dobot?
Kicsit kellett válogatni a boltban a pitbullok között, de sikerült végül. 4. -ként érkezett az otthoni kenelbe:DWildBear23 írta: ↑2022.01.31. 11:58 Fekete elox, rozsdamentes dobbal?
Nagyon jól néz ki!!!
Mik vele a gyakorlati tapasztalatok?
Kellett illeszteni a dobot?
Igen rozsdamentes dob, nálam az az alap ha önvédelemre hordom a pitbullt ( biztosabban forgat, nem eshet szét)
Kellett illeszteni, a gyárban megcsinálták, bár túl passzosra sikeredett, nem jart olyan könnyen mint, szerettem volna, utánna még finishelni kellett egy kicsit:)
Amugy plusz egy jó pont hogy a csőbetét nem nyúlik ki a dob felé, mint a korábbi szériáknál, hanem a tok síkjában van. Így nem akadhat fel rajta a dob, lazább illesztés esetén, sok lovés után.
Pár dobot lőttem el vele, pontos, megbizhato, erős:)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Gratula a pitbullhoz vato!
Érzetre erősebb a régebbihez képest?
Érzetre erősebb a régebbihez képest?
- WildBear23
- Veterán
Vato, ha kisüt a nap, és megmérnéd chronyval a polír vs. fekete elox verziókat, nagyon megköszönnénk.
Legközelebb igyekszem nem elfelejteni a mérést, de várhatóan erősebb lesz, -1akasztó -1 stift miatt:)WildBear23 írta: ↑2022.01.31. 17:11 Vato, ha kisüt a nap, és megmérnéd chronyval a polír vs. fekete elox verziókat, nagyon megköszönnénk.
Ami biztos, hogy pontosabb lett, illetve várhatóan tartósabb az új betétcső miatt:)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Megkérdezhetem milyen szempontok szerint?
Pitbull 19-M alu elox. / Pitbull 19-M rozsdamentes / Pitbull 19-M szénacél / Duplabull 19-M
-próbatöltényeken az ütőszeg középre ütött-e,
-az akasztó hogyan helyezkedik el (ideális esetben 12 óránál),
-a dobrekesztő rendesen fogja-e a dobot (volt amelyiknél a dob mozgott mert a retszelő nem jött ki teljesen a fészkéből)
-dob mennyire van passzentosan illesztve, ha túlságosan passzos akkor a hüvelytalp a tűzfali betéten súrlódik -> ez a súrlódás növeli az elsütéshez szükséges erőt, illetve okozhat timing hibát is, nem ver középre az ütőszeg. ezt egyszerűen úgy lehet ellenőrizni, hogy becsukott reteszelt dobnál az elsütőbillentyűt meg kell húzni annyira csak hogy a dobrekesztő elengedje a dobot, majd a másik kezeddel megforgatni a dobot, ha szépen jár/pörög akkor ok, ha súrlódik, akadozik akkor nem ok.
-nyitott dobnál a dob mennyire jár szépen a dobtengelyen, ha súrlódik, akadozva forog akkor általában a dobtengely végét kell megigazítani és/vagy a dobfurat alját felpolírozni
- lassan revolverezve a sütést követően a dob zárolási pozícióba került-e? ideláis esetben igen, a dobrekesztő stabilan fogja.
- egy kör revolverezés a próbatöltényeken, mennyire finoman jár, reszel-e a sütés ?
- ütőszeg mennyire jön ki a tűzfalból, sérült-e esetleg? (nyitott dobnál elcsettinted, elhúzva tartod az elsütőbillenytűt plusz a kakast benyomod a másik kezeddel)
kb. ennyi, persze ezek nagyrészét lehet orvosolni, de jó ha már ezeket kipipálva hozza haza az ember a vasat a boltból
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Köszönöm a részletes választ!vato írta: ↑2022.01.31. 21:57 -próbatöltényeken az ütőszeg középre ütött-e,
-az akasztó hogyan helyezkedik el (ideális esetben 12 óránál),
-a dobrekesztő rendesen fogja-e a dobot (volt amelyiknél a dob mozgott mert a retszelő nem jött ki teljesen a fészkéből)
-dob mennyire van passzentosan illesztve, ha túlságosan passzos akkor a hüvelytalp a tűzfali betéten súrlódik -> ez a súrlódás növeli az elsütéshez szükséges erőt, illetve okozhat timing hibát is, nem ver középre az ütőszeg. ezt egyszerűen úgy lehet ellenőrizni, hogy becsukott reteszelt dobnál az elsütőbillentyűt meg kell húzni annyira csak hogy a dobrekesztő elengedje a dobot, majd a másik kezeddel megforgatni a dobot, ha szépen jár/pörög akkor ok, ha súrlódik, akadozik akkor nem ok.
-nyitott dobnál a dob mennyire jár szépen a dobtengelyen, ha súrlódik, akadozva forog akkor általában a dobtengely végét kell megigazítani és/vagy a dobfurat alját felpolírozni
- lassan revolverezve a sütést követően a dob zárolási pozícióba került-e? ideláis esetben igen, a dobrekesztő stabilan fogja.
- egy kör revolverezés a próbatöltényeken, mennyire finoman jár, reszel-e a sütés ?
- ütőszeg mennyire jön ki a tűzfalból, sérült-e esetleg? (nyitott dobnál elcsettinted, elhúzva tartod az elsütőbillenytűt plusz a kakast benyomod a másik kezeddel)
kb. ennyi, persze ezek nagyrészét lehet orvosolni, de jó ha már ezeket kipipálva hozza haza az ember a vasat a boltból
Decemberben vettem két példányt az elox verzióból, akkor nem volt lehetőség válogatni (a tanúsítványok elkészítése és a próbalövések után egyesével szállingóztak a friss ropogós Pitbullok a boltba), örültem hogy egy hosszas sorakozás végén hozzá tudtam jutni ezekhez.
Pitbull 19-M alu elox. / Pitbull 19-M rozsdamentes / Pitbull 19-M szénacél / Duplabull 19-M
Sziasztok,
A Farkas arms féle Hatsan sörétesből gumis konverzióról van valakinek véleménye, tapasztalata?
Az nem zavar hogy tömködős, omertám is régi fajta van, inkább az érdekelne hogy a gyakoribb Keserű vagy PV átalakításokhoz képest esetleg teljesítmenyben van-e lényeges eltérés, esetleg valamiben szebb, jobb, igényesebb, vagy a különböző példanyok közt van-e minőségi hullámzás?
A Farkas arms féle Hatsan sörétesből gumis konverzióról van valakinek véleménye, tapasztalata?
Az nem zavar hogy tömködős, omertám is régi fajta van, inkább az érdekelne hogy a gyakoribb Keserű vagy PV átalakításokhoz képest esetleg teljesítmenyben van-e lényeges eltérés, esetleg valamiben szebb, jobb, igényesebb, vagy a különböző példanyok közt van-e minőségi hullámzás?
- montecarlo
- Fórumtag
Igényesen van átalakítva nincs szétbarmolva. Ezektől ha volt az is működik. Erőt nem mértem anno.Gercsa írta: ↑2022.02.01. 14:19 Sziasztok,
Sziasztok,
Tippeket szeretnék kérni:
Adott egy ritka Keserű Gorkij startpatronos fegyver aminek sajnos eltört az ütőszege. Gondolom az előző tulajdonosok is játszottak vele és nem csak örültek neki. És igen, bevallom én is, hogy mióta nálam van pörgettük a játékot hogy időre szedjük szét és rakjuk össze akkor feszteleníteni kellett amit nyilván nem csipázott az ütőszeg...
A javítás ügyében felkerestem a gyártót, a Keserű Műveket. Hiába fűztem őket sajnos nem vállalták az új ütőszeg legyártását. Sok indokot kaptam, egy részét reálisnak is gondolom, elfogadtam hogy nem...
Felkerestem néhány fegyverműhelyt is, de mind elhajtottak valami random indokkal. Volt olyan mester aki bár az ütőszeg gyártásra nem mondott nemet de ahogy megtudta hogy muzeális vagy a Keserű gyártású fegyverről van szó mintha lehetetlent vagy illegális dolgot kértem volna...
Maga a Gorkij ütőszege és ahogy működik, ahogy be van építve nem tűnik bonyolult dolognak, egy talpas kis fém rudacska aminek a vége ferdén van csonkolva és így érinti a peremgyújtású patront. Lásd csatolt képek. Nyilván a fém minősége, hogy bírja a terhelést, lenne a macerás része. Viszont nem hiszem hogy ma Magyarországon ne lehetne legyártatatni egy ilyen egyedi ütőszeget.
Van esetleg tippetek arra hogy merre próbálkozzak?
Köszönöm,
Balázs
Adott egy ritka Keserű Gorkij startpatronos fegyver aminek sajnos eltört az ütőszege. Gondolom az előző tulajdonosok is játszottak vele és nem csak örültek neki. És igen, bevallom én is, hogy mióta nálam van pörgettük a játékot hogy időre szedjük szét és rakjuk össze akkor feszteleníteni kellett amit nyilván nem csipázott az ütőszeg...
A javítás ügyében felkerestem a gyártót, a Keserű Műveket. Hiába fűztem őket sajnos nem vállalták az új ütőszeg legyártását. Sok indokot kaptam, egy részét reálisnak is gondolom, elfogadtam hogy nem...
Felkerestem néhány fegyverműhelyt is, de mind elhajtottak valami random indokkal. Volt olyan mester aki bár az ütőszeg gyártásra nem mondott nemet de ahogy megtudta hogy muzeális vagy a Keserű gyártású fegyverről van szó mintha lehetetlent vagy illegális dolgot kértem volna...
Maga a Gorkij ütőszege és ahogy működik, ahogy be van építve nem tűnik bonyolult dolognak, egy talpas kis fém rudacska aminek a vége ferdén van csonkolva és így érinti a peremgyújtású patront. Lásd csatolt képek. Nyilván a fém minősége, hogy bírja a terhelést, lenne a macerás része. Viszont nem hiszem hogy ma Magyarországon ne lehetne legyártatatni egy ilyen egyedi ütőszeget.
Köszönöm,
Balázs
Nem ismerem a fegyvert így átalakítás után, de ha szét tudtad szedi és kiszerelni külön az ütőszeget (a fotókról nekem nem egyértelmű), szerintem bármelyik valamire való esztergályos le tudja gyártani "ezüstacélból" és általában ilyen méret, akad bármelyiknél az anyagból. A kérdés, hogy mennyiért és megéri-e neked.ablaz írta: ↑2022.02.02. 19:55 Sziasztok,
Köszönöm,
Balázs
keseru_gorkij_torott_utoszeg.jpg
Köszi a tippet. A felső fotón a kis rész ami letörött. Az alsó fotón csak visszaraktam a helyére.Shunteros írta: ↑2022.02.02. 20:03 Nem ismerem a fegyvert így átalakítás után, de ha szét tudtad szedi és kiszerelni külön az ütőszeget (a fotókról nekem nem egyértelmű), szerintem bármelyik valamire való esztergályos le tudja gyártani "ezüstacélból" és általában ilyen méret, akad bármelyiknél az anyagból. A kérdés, hogy mennyiért és megéri-e neked.
Budapest, Pest megye, Dél-Pest-Dunaújváros-Kalocsa vonala ami a legjobban útba esik nekem.
hát ez elég gáz, ha maga a gyártó nem hajlandó megcsinálni - mindegy, hogy garis, vagy nem garis valami, azért illene. :/
- WildBear23
- Veterán
A Műveknek korrekt a garis (és garin túli) javítása-ügyintézése, de ez egy 12 éve gyártott, már akkor is kis szériás cucc volt..
Sajna a peremgyújtású lőszerrel működő fegyverek nem szeretik az elcsettentést. :-/
De ha nem akarsz a javítással bajlódni, átveszem én azt a fegyvert!
Hát itt sok a jófej segítőkész fórumtárs. Szóval éppen van remény... Nem adom!!! Nem adom!!!WildBear23 írta: ↑2022.02.04. 11:44 De ha nem akarsz a javítással bajlódni, átveszem én azt a fegyvert!
- WildBear23
- Veterán
Ne is add el, egyrészt jó kis plinkingelős cucc, másrészt gyűjtői darab.
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Sőt, műhellyel és engedéllyel rendelkező fegyvermester is jópár van a fórumon, aki szerintem meg tudja ezt csinálni, és jogosult is rá.
De órabérben nem lesz olcsó játék, ezzel amíg reszelgetik és próbálgatják, jó pár órát elvacakolnak és jó sok patront elcsettintenek. Az meg annyiszor az óradíja.
Hát igen, ez sajnos ilyen lesz, nyilvánvaló volt számomra az első pillanattól.
Igen. Kaptam is ötleteket, felajánlásokat. Jövő héten futom az első kört.
Ezúton is köszi mindenkinek!
Nem terveztem. Jelen állapotában pedig abszolút gyűjtői ...hatástalanítva van!WildBear23 írta: ↑2022.02.04. 12:50 Ne is add el, egyrészt jó kis plinkingelős cucc, másrészt gyűjtői darab.
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
Nekem anno az usp-be csinaltak "ezustacelbol" utoszeget, 3db tort el mire megjott a gyari. szoval lehet nem a lejobb anyag erre a celra.
Milyen vastag? van egy marek titanrudam, adok egyett ha talalsz valakit aki megmunkalja
Milyen vastag? van egy marek titanrudam, adok egyett ha talalsz valakit aki megmunkalja
ingyom bingyom tálib-e?
Egy pár ütőszeget már készítettem ezüstacélból, még nem volt rá panasz. De azt is hőkezelésnek kell a megmunkálás után alávetni, azzal könnyű elszabni.
Rozsdamentes verzió szemcseszórva és titán-nitridelve.
- nemtokregelni
- Veterán
- WildBear23
- Veterán
Gratulálok!
Nekem az arany mondjuk már sok, de így a fehér markolattal együtt tábornoki-feeling!
A szemcseszórásról lehet tudni részleteket?
Hol, mennyiért, illetve nem tüntette el a gyártójelzést?
A HDM-nek régen ragasztott volt az ütőszege.Amikor eltört bevittem egy esztergályoshoz és gyártott 2db-ot a minta után.Hazavittem és tökéletesen működött Asszem 5000 volt az ára.
Vajon, mivel ragasztották régen a HDM-ek ütőszegét?
Mindenki vár valamit...
Gyönyörű fegyver, gyönyörűen kivitelezett képek.
Alapesetben hidegrázást kapok az aranyozott fegyverektől (is), de ez ízléses lett.
Utóirat: ha kettőnél több kép van a hozzászólásodban, akkor csak kettő látszik.
patika (spiáter nyomóbakot cseréld ki acélra )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
Engem inkább a "miért" érdekelt volna akkor
- WildBear23
- Veterán
Ha valakit érint: a múlt héten amikor felíratkoztam a HD-21M-re, a 33. voltam a listán.WildBear23 írta: ↑2022.01.24. 07:20 Sziasztok!
HD-21M-je van valakinek?
Milyen élőben?
Köszi.
BIG_0016945138.jpg
Nem tudom, mennyit gyártanak majd (50?), de aki tervez venni ilyet, érdemes szerintem felíratkozni.
Annyit mondott még az eladó hölgy, hogy 80 pénz a jelige.
Ezt hogyan tetted? A keseru.hu oldalon még találat sincs arra, hogy HD-21M.WildBear23 írta: ↑2022.02.10. 16:40 Ha valakit érint: a múlt héten amikor felíratkoztam a HD-21M-re, a 33. voltam a listán.
Nem tudom, mennyit gyártanak majd (50?), de aki tervez venni ilyet, érdemes szerintem felíratkozni.
Annyit mondott még az eladó hölgy, hogy 80 pénz a jelige.
- WildBear23
- Veterán
A Művek facebookos profilján szokták megosztani a híreket.
Felíratkozni lehet személyesen a mintaboltban, vagy hívd fel őket telefonon.
Ha elkészül a fegyver, telefonon hívnak.
Vaddisznók
Nemigen szoktam ide hozni dolgokat a Művek fb oldaláról, de ezek nagyon vaddisznók...
- montecarlo
- Fórumtag
-
- Veterán
- Kapcsolat:
Re: Vaddisznók
Szerintem meg aránytalan, otromba.montecarlo írta: ↑2022.02.11. 15:38 Ez a Bock...mocskosul jól néz ki. Rövidebb az előagy is a szokásosnál, meg ez a markolat. Nagyon illegál hangulatú.
273718755_1840748419467525_3859394165087445172_n.jpg
- WildBear23
- Veterán
Olyan... gonosz kinézete van..montecarlo írta: ↑2022.02.11. 15:38 Ez a Bock...mocskosul jól néz ki. Rövidebb az előagy is a szokásosnál, meg ez a markolat. Nagyon illegál hangulatú.
Szerintem jól néz ki a tied is!montecarlo írta: ↑2022.02.11. 15:38 Ez a Bock...mocskosul jól néz ki. Rövidebb az előagy is a szokásosnál, meg ez a markolat. Nagyon illegál hangulatú.
- WildBear23
- Veterán
Te csináltad?
Gratulálok, nagyon elegánsan néz ki!
időtlen, classic, Don Korleone életérzést sugárzó forma - szép lett, grat!
Si vis pacem - CCCLVII magnum… μολὼν λαβέ
+1
Szépnek ugyan nem szép, de nem is ronda. Határozottan gonosz. Ha elfogyna a napalm a lángszóróból, Ripley ilyesmivel lőné fejbe az Alient ...
- WildBear23
- Veterán
Na hallod, akinek Rhinoja van, az még szép hogy nem "rondázza le"...!
(A HD-21M listán rajta vagy? )
Nincs fácsém...WildBear23 írta: ↑2022.02.11. 12:26 A Művek facebookos profilján szokták megosztani a híreket.
Felíratkozni lehet személyesen a mintaboltban, vagy hívd fel őket telefonon.
Ha elkészül a fegyver, telefonon hívnak.
- WildBear23
- Veterán
Ez a linkje a Műveknek, szerintem Face nélkül is megnyitja:
https://www.facebook.com/keserumuvek/
Előjegyezni meg úgyis telón lehet.
Köszönöm, igen.
Keserűnél jártam, szép puskákat láttam, egy megragadt kezemben, többé nem is engedtem!
Mennyiért maradt ez nálad?
Vajon akd még belőle, vagy csak előjegyzésre?
Az árára is kíváncsi lennék/lennénk!
A gravírozás nem hat meg, sőt inkább az nélkül érdekelne, ha van még belőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shunteros 2022.02.12. 18:59-kor.
mutatós darab, én a bock-on gondolkozom... acél a baszkül? a bock-nak is ilyen szép a barnítása? annak acél a baszkül tudod esetleg?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- montecarlo
- Fórumtag
Ezt milyen kezzel lehet megfogni? Es MIERT????
Nem is undorító. Nekem hosszúban a bock jön be, luparában a lapát... Kinek a pap, kinek a paplan...
2020-as, ejektoros.- montecarlo
- Fórumtag
Sziasztok. Egy Keserű Omerta, kicsit átgondolva.
- WildBear23
- Veterán
Re: OFF topik
Szia!
Lehet, hogy érdemes külön eladni a Stainless Pitbullt, és külön keresni betétcsöves IZS-t.
(Nem saját kép sajnos)
Köszönöm a tanácsod!
amúgy nem értem ez at IZS buzulást, szerintem a mostani törökök is nagyon szépek, ráadásul acél baszkülösek. szóval, nemtom, mi az érv mellettük.WildBear23 írta: ↑2022.02.13. 17:46 Szia!
Lehet, hogy érdemes külön eladni a Stainless Pitbullt, és külön keresni betétcsöves IZS-t.
(Nem saját kép sajnos)
74610044_1182726515269722_8393926475182505984_n.jpg
- nemtokregelni
- Veterán
Valami fétis. Nekem van egy régebbi IZS duplám, ezekkel összehasonlítva talán kicsit finomabban jár mindene, de kb. ennyi. Mondom ezt úgy, hogy én is IZS-t vettem volna, ha van
Sapienti sat.
- WildBear23
- Veterán
+1nemtokregelni írta: ↑2022.02.13. 23:27 Valami fétis. Nekem van egy régebbi IZS duplám, ezekkel összehasonlítva talán kicsit finomabban jár mindene, de kb. ennyi. Mondom ezt úgy, hogy én is IZS-t vettem volna, ha van
Ha lett volna IZS, ugyanannyiért, vagy picit többért mint a török (plusz 10-20e Ft), azt vettem volna, mert szeretem a szovjet/orosz fegyvereket.
De a török is ugyanazt tudja, ugyanaz a feelingje, és van egy nagy előnye: KAPHATÓ.
+1nemtokregelni írta: ↑2022.02.13. 23:27 Valami fétis. Nekem van egy régebbi IZS duplám, ezekkel összehasonlítva talán kicsit finomabban jár mindene, de kb. ennyi. Mondom ezt úgy, hogy én is IZS-t vettem volna, ha van
a török is tök jó, de az IZs-ek valóban érezhetóen finomabban járnak. Az a (nem sok) török, ami a kezemben volt, mind jó minőségű, robusztus darab volt, de erővel kellet megtörni - nem pöccintésre nyílt, mint mit egy IZs szokott.
Ezek persze árnylatnyi különbségek. Kinek a pap, kinek a paplan. WildBear23 halhatatlan szavait újrahasznosítva - óriási előnye a töröknek, hogy VAN
- montecarlo
- Fórumtag
Re: IZS-43 - betétcsöves lupara
montecarlo írta: ↑2022.02.13. 11:54 Nagyon szép lett, köszönöm!
20220213_104711.jpg
20220213_104608.jpg
Jártam úgy vadiúj izzsel, hogy csak a térdemen tudtam megtörni, mint a botot.Petya357 írta: ↑2022.02.14. 09:38 +1
a török is tök jó, de az IZs-ek valóban érezhetóen finomabban járnak. Az a (nem sok) török, ami a kezemben volt, mind jó minőségű, robusztus darab volt, de erővel kellet megtörni - nem pöccintésre nyílt, mint mit egy IZs szokott.
Ezek persze árnylatnyi különbségek. Kinek a pap, kinek a paplan. WildBear23 halhatatlan szavait újrahasznosítva - óriási előnye a töröknek, hogy VAN
Re: Tuning műhely - fegyverrobbantó topik
És ettől hány zsuuullal lett erősebb? Milyen vastag betonfalat tud ettől átlőni? Ez itt kérem offtopik, jelentem a moderátornak!
Na jó, látom a hazai nemhalálosban is Nagyon szép, gratula! Végre nem ágaskodik a nézőke... az nekem elfogadhatatlan. Meg járulékosan a cápauszony célgömb is eltűnt.
- Pattantyús
- Fórumtag